20140214

Sable Noble Roze 2013 | M1.Crama Atelier ... pareri despre vin


Sable Noble Roze 2013 M1.Crama Atelier ... pareri despre vin
Sable Noble Roze 2013 - un vin din Lumea Noua, un cupaj roze de Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra. Un vin semnat: Razvan Macici.
Un partener gastronomic perfect pentru peste, homar la gratar, preparate lejere din carne de pasare, pizza si pasta; perfect alaturi de moussaka ori salata de vinete cu ardei copti.
"Culoarea vinului este roz somon, stralucitor, iar nasul, intens, ne imbie cu fructe tropicale, capsuni si piersici. Corpul vinului este rotund si armonios, cu alcool bine
integrat si aciditate moderata. Gustul, mult mai discret decat nasul, debuteaza cu cirese, zmeura si mango, evoluand mai apoi spre lemn dulce si condimente exotice. Postgustul este lung, proaspat, cu note dulci si vanilate. Un vin ideal pentru peste si fructe de mare."
Razvan Avram
Sable Noble Roze 2013 M1.Crama Atelier ... pareri despre vin
"Este un rose imbujorat si prietenos, obtinut din combinatia de Cabernet si Feteasca Neagra. Aromele sunt moi si amintesc de fragi si petale de maces, iar mineralitatea este una discreta."
Alin Ionita
"Bun vin! Frumos, proaspat, crocant si placut aromat. In aceste foarte putine cuvinte, Sable Noble-ul lui Macici din 2013 are cam tot ce cauti la un rose bine facut. In completare ar veni aciditatea vie, parcursul lejer si pretul onest: toate echilibrate in asa masura incat nu-mi ramane decat sa va felicit ca l-ati cumparat."
Razvan Jurca


De la VinPeNet.ro

Un vin perfect pentru Sf. Valentine!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu